contact
02 44 20 700, 088 99 700 22

Български English Руский
http://cortaimoti.com/ http://cortaimoti.com/
С клиента от начало до край!

∼ Как да продадем имота си бързо?

Искате ли да продадете жилището си бързо, без да правите ремонти? 

Предоставяме Ви няколко евтини начина, с които да направите имота си атрактивен и привлекателен:  

 

 » Разчистете всичко излишно

         

Махнете всичко ненужно от помещенията. Дрехи, семейни снимки, сувенири от туристически дестинации, лични вещи разхвърляни наоколо, създават усещането в купувача, че се намира в чужд дом и подсъзнателно му е трудно да усети имота като "свой". Колкото повече неща премахнете, толкова по-празни ще изглеждат помещенията и по-лесно купувачът ще започне да мисли какво свое може да сложи в тях. 

» Почистете банята

                

Всяка баня, която блести от чистота привлича окото, дори обзавеждането да е старо. Не е задължително да сменяте душа, плочките или огледалото, но можете основно да почистите, да смените капака на тоалетната чиния и да подредите с нови шампоани, и сапуни. 

» Боядисайте стените

           

Едно пребоядисване на стените не отнема много време и средства. Дребните забележки по стените се забелязват от купувачите и едва-две "ръце" боя може да реши проблема. Изберете меки цветове и светли неутрални тонове.

» Подменете осветлението

               

Осветилните тела могат да се сменят с нови. Ако смятате, че са достатъчно запазени можете да ги почистите и да подмените крушките с даващи достатъчно силна и мека светлина. Избягвайте бялата луминисцентна светлина.

» Пуснете светлина в стаята и изперете завесите

             

Прозорците и светлината придават по-приятна атмосфера в помещението, създават усещането за простор и уют. Ако смятате, че завесите допълват интериора на стаята, задължително ги изперете преди да пуснете имота за продажба.

» Поставете огледала

     

Направете по-малките помещения да изглеждат по-големи, а тъмните по-светли като сложите интересно и по-голямо огледало.

» Реновирайте входната врата

      

Сменете звънеца и боядисайте входната врата. Първото нещо, което вижда потенциалния купувач, е входът към жилището. Ако не можете да си позволите да смените входната врата, просто я боядисайте и сложете нов звънец. Можете да купите и нова брава. Добавите и някакво осветление, като например такова с фотоклетка, което улеснява намирането на ключа вечер.