contact
02 44 20 700, 088 99 700 22

Български English Руский
http://cortaimoti.com/ http://cortaimoti.com/
С клиента от начало до край!

∼ СПЕЦИАЛНО ЗА КУПУВАЧИ

ПАКЕТ - „ПОКУПКА НА ИМОТ”

На нашите клиенти предлагаме пакетна услуга включваща: 

 

 » ЮРИДИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ           

            Нашите юристи и мениджъри ще проверят документите на имота, който сте харесали за покупка и ще ви съдействат за тяхното окомплектоване. При най-малкия проблем по тях ще бъдете незабавно уведомени. Наясно сме, че покупката на имот е сериозно решение и ние се отнасяме към него с цялата си  отговорност и професионализъм. Когато работите с нас сами ще се убедите, че това не са просто думи. 

» ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ 

          За нашите клиенти организираме целия процес по ипотечно и  потребителско финансиране. В рамките на 48 часа ще имате информация в кои банки сте одобрен за кредитополучател и за каква сума. След избрана от Вас банка ние организираме целия процес по изтегляне на кредит. Предложенията за финансиране, които ще получите през нас гарантирано ще бъдат по-изгодни от тези, които бихте могли сами да си договорите, ползвайки директно банковите консултанти. 

» ОРГАНИЗИРАНЕ НА ОГЛЕДИ 

         Когато работим с наш клиент ние ценим личното му време. Това значи, че спестяваме излишните огледи, отсяваме „неактуалните” обяви и търсим имоти, които максимално отговарят на Вашите критерии. По възможност предварително проверяваме имота преди оглед. В допълнение се стремим в рамките на един ден да организираме, в удобно за Вас време, повече от един огледа, за да добиете по-ясна представа за пазара на недвижими имоти и да имате възможност за по-голям избор при взимане на решение. 

» ДОСТЪП ДО ЦЕЛИЯ ПАЗАР 

            Разполагаме с богата база данни и различни източници на информация за недвижими имоти. Като агенция ползваща се с добро име, ние успешно комуникираме с другите агенции на пазара и взаимно обменяме данни за вида имоти, тяхното състояние и параметри. Когато работите само с нас, всъщност Вие работите индиректно и с другите агенции. Ние ще намерим това, което търсите и ако все пак харесате имот, предлаган от друга агенция в интернет пространството, можете да ни го изпратите и ние ще го проверим вместо Вас и ще организираме оглед. 

  »  СТРОИТЕЛНО МОНТАЖНИ РАБОТИ И АРХИТЕКТУРНО-ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ 

        Предлагаме на своите клиенти предварително планиране на разходите за Строително Монтажни Работи /СМР/. Изготвяме за Вас предварителни оферти за цените и сроковете на изпълнение, при комплексно висококачествено обслужване. На високо професионално ниво предлагаме всички видове архитектурни решения от проектиране на жилищна сграда, консултиране по снабдяването с всички строителни документи, до интериорни решения - вътрешен дизайн, мебели, обзавеждане.

 » ПРЕГОВОРИ           

        Воденето на преговори при покупка на имот не е лесно начинание. Доверете се на опита ни. Ние умело ще защитаваме интересите Ви и ще направим всичко възможно, за да останете доволени от постигнатото споразумение. 

»  С КЛИЕНТА ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ 

        За нас процеса по всяка покупко-продажба започва от момента, в който възниква търсене и приключва едва след издаване на „чисто” удостоверение за тежести, след нотариалното изповядване на сделката. Ние сме плътно с Вас от началото до края. Най-високо ценим моментите, когато сме препоръчани на следващия клиент, поради добре свършена работа.   

                                                                                                                                                                                                 

                   С клиента от начало до край!