contact
02 44 20 700, 088 99 700 22

Български English Руский
http://cortaimoti.com/ http://cortaimoti.com/
С клиента от начало до край!

∼ СПЕЦИАЛНО ЗА ПРОДАВАЧИ

ЕКСКЛУЗИВНИ УСЛУГИ

При сключване на ексклузив ще получите:

 

 » МРЕЖА ОТ КЛИЕНТИ

          Когато работим ексклузивно ние работим с всички агенции за недвижими имоти на пазара и частни лица. Обменяме информация помежду си и техните клиенти стават и Ваши.

» ПРЕДПАЗВАНЕ НА ОБЯВАТА

       При ексклузив Вашата обява излиза на челни позиции в сайтовете за недвижими имоти. Тя е достъпна за всички агенции и частни лица. Поради това, че обявата се предлага от нашата агенция, това я предпазва от изкривяване на данните /квадратура, цена и др./ на имота в обявите на другите агенции, в опита им да се конкурират.

» ТРАНСПАРАНТ

       Ще окачим транспарант на Вашия имот, който да е виден. Практиката ни е показала, че транспаранта многократно увеличава възможността за бърза продажба.

 » РЕКЛАМА 

Получавате реклама във всички български сайтове за недвижими имоти. Обявата Ви ще бъде подробно изготвена и публикувана с приоритет, като по този начин ще излиза на предни позиции пред хилядите обяви на пазара. Ще разнесем брошури конкретно за Вашия имот. Рекламираме имота и в социалните мрежи. 

» ЧУЖДЕСТРАННА РЕКЛАМА 

Вашата обява ще бъде публикувана в чуждестранни сайтове за недвижими имоти. Рекламата достига до 72 държави в света. Ще получите достъп до обявата. 

» ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ

    Поемаме ангажимент да подготвим всички необходими документи за нотариалното изповядване на покупко-продажбата на имота, както и юридическпомощ за успешното финализиране на сделката. 

» ИЗГОТВЯНЕ НА МАРКЕТИНГОВ ПЛАН 

Ще изготвим маркетингов план конкретно за имота, в който ще се ориентирате за реалните пазарни цени, както и за сроковете за продажба.             

» ОРГАНИЗАЦИЯ И ОГЛЕДИ 

Ние отговаряме на обажданията към обявата и организираме огледите. По този начин Ви освобождаваме от бремето на постоянните обяснения по имота за различните клиенти, като така получавате много свободно време. По желание от Ваша страна можете да осигурите ключ за имота, за постоянен достъп при огледи. 

» ПРОФЕСИОНАЛНИ СНИМКИ 

Ще направим професионално заснемане на имота, за да бъде представен в най-добрата си визия. 

» ПРОВЕРЕНИ КУПУВАЧИ 

Като агенция, която предоставя професионално обслужване, ние предварително проверяваме купувачите проявяващи интерес към имота, ако покупката ще се случи чрез банков кредит. Предлагаме кредитни консултации, което ни позволява още преди подписване на предварителен договор да сме наясно каква сума ще бъде отпусната на купувача от банката и на какви условия. Поради това предварително проучване спестяваме много излишно време за кандидатстване и одобрение на кредита, през което време бихте могли да загубите реални клиенти. 

» ПРЕПОРЪКИ 

Ще Ви дадем ценни препоръки за бърза продажба на имота, които във времето са се доказали като много успешни.                                                                                                                

                   С клиента от начало до край!