Продажби и наеми на недвижими имоти в София и цялата страна.
Тук ще намерите професионализъм и компетентно отношение.

За контакти с нас02 44 20 700   |   0887 000 452

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti

Кои сме ние

Екипът ни е изграден от сплотен колектив, с дългогодишен опит в бранша.

Нашата политика е в едно изречение - "С клиента от начало до край!" и отговорно стоим зад думите си. Доверете ни се и се убедете сами.

Гордеем се, че от 2015 г. досега не отстъпихме от принципите си и във времето спечелихме не само клиенти, но и добри приятели. 

За нас процесът по всяка покупко-продажба приключва едва след издаване на „чисто” удостоверение за тежести, след нотариално изповядване на сделката. Ние сме плътно с Вас от началото до края. Най-високо ценим моментите, когато сме препоръчани на следващия клиент поради добре свършена работа. 

Ще намерим Вашия имот и ще подготвим всички необходими документи за изповядване на сделка пред нотариус, както и ще следим за стриктно спазване на разпоредбите по Закона за Задълженията и Договорите. Ще помогнем с ипотечния кредит, като Ви свържем с лоялна и доказала се, лизензирана в БНБ, кредитна консултантска компания, която ще проучи всички възможности за кредитиране из всички банки в страната и според Вашия профил ще подбере най-подходящите условия за Вас.

Имаме за цел да изградим доверие във Вас и разглеждаме всеки клиент като дългосрочен партньор.

КОРТА Имоти EООД е регистрирана като администратор на лични данни. Като наш клиент може да се чувствате защитени и сигурни, че личните Ви данни се ползват само по предназначение.  

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti