Продажби и наеми на недвижими имоти в София и цялата страна.
Ипотечни кредити и кредитни консултации.

За контакти с нас02 44 20 700   |   0887 000 452

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti

Покупка на имот

За своите клиенти извършваме цял комплекс от услуги. Запознайте се какво включва ПАКЕТ ПОКУПКА по-долу или направо ни се обадете за повече информация

ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ 

За нашите клиенти организираме целия процес по ипотечно и потребителско финансиране. В рамките на 48 часа ще имате информация в кои банки сте одобрени и за каква сума. Ще ви бъдат разяснени и всички "подводни камъни" при изтеглянето на кредит. След избрана от Вас банка ние организираме целия процес, през лицензиран кредитен консултант. Предложенията за финансиране, които ще получите през нас, гарантирано ще бъдат по-изгодни от тези, които бихте могли сами да си договорите, ползвайки директно банковите консултанти. 

ЮРИДИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ

Нашите юристи и мениджъри ще проверят документите на имота, който сте харесали за покупка и ще ви съдействат за тяхното окомплектоване. При най-малкия проблем по тях ще бъдете незабавно уведомени. Наясно сме, че покупката на имот е сериозно решение и се отнасяме към процеса с цялата си  отговорност и професионализъм. Когато работите с нас сами ще се убедите, че това не са просто думи.

ИНВЕСТИЦИОННИ РЕШЕНИЯ И ЗАСТРАХОВКИ 

Ще Ви консултираме как да възстановите голяма част от инвестицията си при покупка на имот. Ще Ви запознаем с преференциите, които можете да ползвате през срока на вашия кредит.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ОГЛЕДИ

Ние ценим вашето време. Това значи, че спестяваме излишните огледи, отсяваме „неактуалните” обяви и търсим имоти, които максимално отговарят на Вашите критерии. По възможност предварително проверяваме имота преди оглед. В допълнение се стремим в рамките на един ден да организираме, в удобно за Вас време, повече от един оглед, за да добиете по-ясна представа за пазара на недвижими имоти и да имате възможност за по-голям избор при взимане на решение. 

ДОСТЪП ДО ЦЕЛИЯ ПАЗАР 

Разполагаме с богата база данни и различни източници на информация за недвижими имоти. Като агенция, ползваща се с добро име, ние успешно комуникираме с другите агенции на пазара и взаимно обменяме данни за вида имоти, тяхното състояние и параметри. Когато работите само с нас, всъщност Вие работите индиректно и с другите агенции. Ние ще намерим това, което търсите и ако все пак харесате имот, предлаган от друга агенция в интернет пространството, можете да ни го изпратите, ние ще го проверим вместо Вас и ще организираме оглед. 

СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ И АРХИТЕКТУРНО-ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ 

Предлагаме на своите клиенти предварително планиране на разходите за Строително-Монтажни Работи /СМР/. Изготвяме за Вас предварителни оферти за цените и сроковете на изпълнение, при комплексно висококачествено обслужване. На високо професионално ниво предлагаме всички видове архитектурни решения от проектиране до изграждане, интериорни решения, вътрешен дизайн и цялостно обзавеждане.

ПРЕГОВОРИ

Воденето на преговори при покупка на имот не е лесно начинание. Доверете се на опита ни. Ние умело ще защитаваме интересите Ви и ще направим всичко възможно, за да останете доволни от постигнатото споразумение. Като медиатори с опит ще договорим максимално изгодни условия за сделка. Не е необходимо двете страни по една сделка да се харесват, за да осъществят успешна покупко-продажба. Често необходимостта от медиатори силно се подценява от клиентите, при което те губят много време и пари. Ще Ви спестим главоболията и излишните нерви. Ние играем ролята на буфер в емоциите между купувачи и продавачи.

ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ

При закупуване на имот с цел инвестиция ще Ви помогнем да го отдадете на максимално добър наем. Ще споделим от своя опит, какви пречки могат да възникват и как се преодоляват. Един обикновен съвет даден навреме може да Ви предпази от много ремонти и финансови главоболия.

С КЛИЕНТА ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ

За нас процесът по всяка покупко-продажба започва от момента, в който възниква търсене и приключва едва след издаване на „чисто” удостоверение за тежести, след нотариалното изповядване на сделката. Ние сме плътно с Вас от началото до края. Най-високо ценим моментите, когато сме препоръчани на следващия клиент поради добре свършена работа.


С клиента от начало до край!

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti