Продажби и наеми на недвижими имоти в София и цялата страна.
Тук ще намерите професионализъм и компетентно отношение.

За контакти с нас02 44 20 700   |   0887 000 452

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti

Продажба на имот

За своите клиенти извършваме цял комплекс от услуги. Запознайте се какво включва ПАКЕТ ПРОДАЖБА по-долу или направо ни се обадете за повече информация

МРЕЖА ОТ КЛИЕНТИ

Ние работим с всички агенции за недвижими имоти на пазара и частни лица. За разлика от някои агенции, ние не разчитаме само на свои клиенти, за да продадем имота Ви. Обменяме информация с агенциите и техните клиенти стават и Ваши.

ПРОВЕРЕНИ КУПУВАЧИ 

Като агенция, която предоставя професионално обслужване, ние предварително проверяваме купувачите, проявяващи интерес към имота, ако покупката ще се случи чрез банков кредит. Работим с лицензирана в БНБ кредитна консултантска компания, което ни позволява още преди подписване на предварителен договор да сме наясно, каква сума ще бъде отпусната на купувача от банката и на какви условия. Поради това предварително проучване спестяваме много излишно време за кандидатстване и одобрение на кредита, през което време бихте могли да загубите реални клиенти. 

ПРЕДПАЗВАНЕ НА ОБЯВАТА

Когато обявата се предлага от нашата агенция, това я предпазва от изкривяване на данните /квадратура, цена, етаж и др./. Другите агенции често изкривяват данните в обявите си в опита им да се конкурират. Това уврежва пряко Вашия интерес. Когато един купувач види апартамента Ви на различна цена, квадратура или етаж, решава, че това е фалшива обява и не се обажда да провери, а продължава с търсенето си.

ПРЕГОВОРИ

Като медиатори с опит ще договорим максимално изгодни условия за следка. Не е необходимо двете страни по една сделка да се харесват, за да осъществят успешна покупко-продажба. Често необходимостта от медиатори силно се подценява от клиентите, при което те губят много пари и време. Ще Ви спестим главоболията и излишните нерви. Ние играем ролята на буфер в емоциите между купувачи и продавачи.

ТРАНСПАРАНТ

Ако пожелаете, ще окачим транспарант на Вашия имот, който да е виден. Практиката ни е показала, че транспарантът многократно увеличава възможността за бърза продажба. 

РЕКЛАМА

Получавате реклама във всички български сайтове за недвижими имоти. Обявата Ви ще бъде подробно изготвена и публикувана с приоритет, като по този начин ще излиза на предни позиции пред хилядите обяви на пазара. Работим с всички агенции и частни лица на пазара. 

ЧУЖДЕСТРАННА РЕКЛАМА 

Вашата обява ще бъде публикувана в чуждестранни сайтове за недвижими имоти. Рекламата достига до 72 държави в света. 

ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ

Поемаме ангажимент да подготвим всички необходими документи за нотариалното изповядване на покупко-продажбата на имота, както и юридическa помощ за успешно финализиране на сделката. 

ИЗГОТВЯНЕ НА МАРКЕТИНГОВ ПЛАН 

Ще изготвим маркетингов план конкретно за имота, в който ще се ориентирате за реалните пазарни цени, както и за сроковете за продажба. Освен това ще изградим обща стратегия за начина на предлагане на имота, предвид неговите особености.

ОРГАНИЗАЦИЯ И ОГЛЕДИ 

Ние отговаряме на обажданията към обявата и организираме огледите. По този начин Ви освобождаваме от постоянните обяснения относно имота. Това Ви спестява изключително много време и стрес. При желание от Ваша страна, можете да осигурите ключ за имота, за да ви отменим и за огледите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ СНИМКИ 

Ще направим професионално заснемане на имота, за да бъде представен в най-добрата му визия. 

ПРЕПОРЪКИ 

Ще Ви дадем ценни препоръки за бърза продажба на имота, които във времето са доказали своята успешност.


С клиента от начало до край!

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti