Продажби и наеми на недвижими имоти в София и цялата страна.
Ипотечни кредити и кредитни консултации.

За контакти с нас02 44 20 700   |   0887 000 452

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti

Продажба на имот

За своите клиенти извършваме цял комплекс от услуги. Запознайте се какво включва ПАКЕТ ПРОДАЖБА по-долу или направо ни се обадете за повече информация

МРЕЖА ОТ КЛИЕНТИ

Ние работим с всички агенции за недвижими имоти на пазара и частни лица. За разлика от някои агенции, ние не разчитаме само на свои клиенти, за да продадем имота Ви. Обменяме информация с агенциите и техните клиенти стават и Ваши.

ПРОВЕРЕНИ КУПУВАЧИ 

Като агенция, която предоставя професионално обслужване, ние предварително проверяваме купувачите, проявяващи интерес към имота, ако покупката ще се случи чрез банков кредит. Предлагаме кредитни консултации, през лицензиран кредитен консултант, което ни позволява още преди подписване на предварителен договор да сме наясно каква сума ще бъде отпусната на купувача от банката и на какви условия. Поради това предварително проучване спестяваме много излишно време за кандидатстване и одобрение на кредита, през което време бихте могли да загубите реални клиенти. 

ПРЕДПАЗВАНЕ НА ОБЯВАТА

Когато обявата се предлага от нашата агенция, това я предпазва от изкривяване на данните /квадратура, цена, етаж и др./. Другите агенции често изкривяват данните в обявите си в опита им да се конкурират. Това уврежва пряко Вашия интерес. Когато един купувач види апартамента Ви на различна цена, квадратура или етаж, решава, че това е фалшива обява и не се обажда да провери, а продължава с търсенето си.

ПРЕГОВОРИ

Като медиатори с опит ще договорим максимално изгодни условия за следка. Не е необходимо двете страни по една сделка да се харесват, за да осъществят успешна покупко-продажба. Често необходимостта от медиатори силно се подценява от клиентите, при което те губят много пари и време. Ще Ви спестим главоболията и излишните нерви. Ние играем ролята на буфер в емоциите между купувачи и продавачи.

ТРАНСПАРАНТ

Ако пожелаете, ще окачим транспарант на Вашия имот, който да е виден. Практиката ни е показала, че транспарантът многократно увеличава възможността за бърза продажба. 

РЕКЛАМА

Получавате реклама във всички български сайтове за недвижими имоти. Обявата Ви ще бъде подробно изготвена и публикувана с приоритет, като по този начин ще излиза на предни позиции пред хилядите обяви на пазара. Работим с всички агенции и частни лица на пазара. 

ЧУЖДЕСТРАННА РЕКЛАМА 

Вашата обява ще бъде публикувана в чуждестранни сайтове за недвижими имоти. Рекламата достига до 72 държави в света. 

ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ

Поемаме ангажимент да подготвим всички необходими документи за нотариалното изповядване на покупко-продажбата на имота, както и юридическa помощ за успешно финализиране на сделката. 

ИЗГОТВЯНЕ НА МАРКЕТИНГОВ ПЛАН 

Ще изготвим маркетингов план конкретно за имота, в който ще се ориентирате за реалните пазарни цени, както и за сроковете за продажба. Освен това ще изградим обща стратегия за начина на предлагане на имота, предвид неговите особености.

ОРГАНИЗАЦИЯ И ОГЛЕДИ 

Ние отговаряме на обажданията към обявата и организираме огледите. По този начин Ви освобождаваме от постоянните обяснения относно имота. Това Ви спестява изключително много време и стрес. При желание от Ваша страна, можете да осигурите ключ за имота, за да ви отменим и за огледите.

ПРОФЕСИОНАЛНИ СНИМКИ 

Ще направим професионално заснемане на имота, за да бъде представен в най-добрата му визия. 

ПРЕПОРЪКИ 

Ще Ви дадем ценни препоръки за бърза продажба на имота, които във времето са доказали своята успешност.


С клиента от начало до край!

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti