Продажби и наеми на недвижими имоти в София и цялата страна.
Тук ще намерите професионализъм и компетентно отношение.

За контакти с нас02 44 20 700   |   0887 000 452

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti

ВИРТУАЛНИ ОГЛЕДИ

Обадете ни се и се запознайте с новия модел.

В криза, като тази, ние от КОРТА ИМОТИ вярваме, че хората трябва да станем по-задружни, отзивчиви и помагащи си. Всеки един бизнес е длъжен да търси начин да се адаптира към ситуацията, защото бизнесът, това са хората. А ние сме доказали, че сме най-адаптиращият се вид на планетата, от хиляди години насам.

Ние от КОРТА ИМОТИ ще продължим да работим за Вас, които искате да продадете своят имот и да привлечете финанси в тези тежки времена. Както и за онези от Вас, които имат нужда от дом, или просто искат да направят една добра инвестиция.

За да минимизираме срещите между хората, спазвайки всички разпоредби на властта, организираме виртуални огледи на имотите, които сте харесали в интернет. Всички преговори и проверки по имота ще направим за Вас дистанционно, както и ще съберем необходимите документи за сделка. На този етап нотариусите и държавната администрация продължават да изпълняват своите функции, макар и в органичен състав.

Ако искате да закупите или продадете имот, обадете ни се и ще Ви разкажем повече подробности за новия си модел на работа.

Бъдете здрави и се изпълвайте с повече положителни мисли.

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti