Продажби и наеми на недвижими имоти в София и цялата страна.
Ипотечни кредити и кредитни консултации.

За контакти с нас02 44 20 700   |   0887 000 452

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti

Екипът на КОРТА ИМОТИ

ЕКИП

ЕКИП

КОРТА Имоти

Всеки наш брокер е минал вътрешен курс на обучение. Вярваме, че човек трябва да се учи непрекъснато, затова не спираме. Ние се разграничаваме от гилдията брокери, които създават лош имидж на професията със своя непрофесионализъм и стремеж към комисионна на "всяка цена". 

Разделяме процеса на две фази:

  • В първа фаза наш брокер ще бъде прикачен към Вас и ще намери Вашия имот, при покупка, или ще намери купувач за имота Ви, при продажба.
  • Във втора фаза мениджърският екип се включва в преговорите. Организира всички процеси, документи, проверки по имота и всичко необходимо до успешното финализиране на нотариална сделка.

 

 

Диана Зашева

Офис Мениджър

Диана Зашева има дългогодишен опит при управляването на хора и процеси. Нейният стриктен стил на работа се съчетава с отговорния ѝ характер и умението ѝ да намира най-прекия път към преодоляването на различни ситуации. Това я прави много ценен кадър за нашия екип и сме щастливи, че работим заедно.

''Основен приоритет за мен е коректността както към екипа, така и към нашите клиенти. Харесвам хора, които си държат на думата и се радвам, че мога да работя в такъв екип. За мен е важно работата да се върши педантично и да носи удоволствие. Когато клиентите ни са доволни, аз също съм доволна. Понякога ми се налага да балансирам между няколко страни и вярвам, че успехът в това начинание се дължи преди всичко на поддържането на добри отношения между екипа и клиентите ни.''

 

Десислав Панов

Мениджър "КОРТА Имоти"

Десислав Панов  е магистър по "Счетоводство и контрол" в УНСС. 

Поради интереса си към имотния сектор специализира в няколко агенции за недвижими имоти, където развива професионалните си умения и опит.

''Обичам предизвикателствата. Винаги се стремя към високо ниво на организация. Без нея няма успехи. Не харесвам думата "шеф". Организирането на една дейност е преди всичко отговорност и предизвикателство винаги да давам личен пример с действията си. Отворен съм към нови знания във всеки момент. Изграждането на сплотена работна атмосфера е много важно - със смях работата винаги върви по-леко. Определям себе си като земен човек, който обича да е на фронтовата линия. Държа на коректните отношения. Всеки, който се присъедини към екипа ни може да е спокоен, че ще срещне адекватно отношение и ще научи много. 

Клиентите на КОРТА Имоти могат да са спокойни, че ще защитавам техните интереси. Нашите служители са преминали специализиран курс на обучение. При нужда съм насреща с подкрепа и съдействие за успешна развръзка. При нас ще намерите открито отношение и компетентност. 

 На разположение съм за Ваши запитвания и мнения. ''

 

Любен Сигридов

Управител

"Клиентите искат да продадат и/или купят имот и целият процес да се случи максимално леко и безпроблемно.

Хората не се интересуват какво образование имаш, какво си работил преди това, какви са твоите постижения. Важно е какво ще направиш за тях тук и сега. 

С времето съм ставал свидетел на много агенции и брокери, които отправят големи обещания към клиентите си, а после не ги изпълняват. Това създаде пазарна ниша, където да се позиционираме. Нашият екип държи на думата си и освен че ще направи всичко възможно, за да намери Вашия имот, ще го провери обстойно документално, за да сте спокойни в покупко-продажбата. За купувачите с кредит организираме целия процес по финансиране, като се проверяват всички банки в страната, от които ще получите преференциални условия. 

Ние сме с клиента от начало до край. Работете с нас и сами ще се убедите. Запознайте се с нашите ПАКЕТ ПОКУПКА и ПАКЕТ ПРОДАЖБА или направо ни се обадете и поискайте съдействие."

 

 

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti