Продажби и наеми на недвижими имоти в София и цялата страна.
Тук ще намерите професионализъм и компетентно отношение.

За контакти с нас02 44 20 700   |   0887 000 452

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti

Как бързо да продам имота си?

Как имотът ни да придобие търговски вид, без ремонт?

Искате ли да продадете жилището си бързо, без да инвестирате големи средства? 

Предоставяме Ви няколко евтини начина, с които да направите имота си атрактивен и привлекателен:  

 » Разчистете всичко излишно 

Махнете всичко ненужно от помещенията. Дрехи, семейни снимки, сувенири от туристически дестинации. Лични вещи, разхвърляни наоколо, създават усещането в купувача, че се намира в чужд дом и подсъзнателно му е трудно да усети имота като "свой". Колкото повече неща премахнете, толкова по-празни ще изглеждат помещенията и по-лесно купувачът ще започне да мисли какво свое може да сложи в тях. 

» Почистете банята

Всяка баня, която блести от чистота, привлича окото, дори обзавеждането да е старо. Не е задължително да сменяте душа, плочките или мивката, но можете да почистите основно, да смените капака на тоалетната чиния и да подредите с нови шампоани и сапуни. 

» Боядисайте стените

Едно пребоядисване на стените не отнема много време и средства. Дребните забележки по стените се забелязват от купувачите и една-две "ръце" боя могат да решат проблема. Изберете меки цветове и светли неутрални тонове.

» Подменете осветлението               

Осветителните тела могат да се сменят с нови. Ако смятате, че са достатъчно запазени, можете да ги почистите и да подмените крушките. Изберете такива със силна и мека светлина. Избягвайте бялата луминисцентна светлина.

» Пуснете естествена светлина в стаята и изперете завесите

Прозорците и естествената светлина придават по-приятна атмосфера в помещението, създават усещане за простор и уют. Ако смятате, че завесите допълват интериора на стаята, задължително ги изперете, преди да пуснете имота за продажба.

» Поставете огледала

Направете по-малките помещения да изглеждат по-големи, а тъмните - по-светли, като сложите интересно и по-голямо огледало.

» Реновирайте входната врата

Първото нещо, което вижда потенциалният купувач, е входът към жилището. Ако не можете да си позволите да смените входната врата, просто я пребоядисайте и сложете нов звънец. Можете да купите и нова брава. Добавeте и някакво осветление, като например тяло с фотоклетка, което  ще улесни намирането на ключа вечер.

Агенция за недвижими имоти Corta Imoti